Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Бітлян О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Бітлян О. К. 
Результативна дія преміксів з різними солями мікроелементів на продуктивні показники свиней [Електронний ресурс] / О. К. Бітлян // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 416.052 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Онищенко А. О. 
Вивчення впливу дії різної концентрації преміксів на ріст і розвиток молодняку свиней [Електронний ресурс] / А. О. Онищенко, О. К. Бітлян // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 239-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_44
Попередній перегляд:   Завантажити - 246.144 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Бітлян О. 
Вплив преміксів на забійні і м'ясні якості свиней [Електронний ресурс] / О. Бітлян, Т. Конкс // Тваринництво України. - 2015. - № 3. - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2015_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.016 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Коробка А. В. 
Вплив фізичних властивостей компонентів преміксів на технологічний процес їх виробництва,транспортування, зберігання та застосування в системах кормороздачі [Електронний ресурс] / А. В. Коробка, О. К. Бітлян, Т. М. Конкс // Свинарство. - 2015. - Вип. 66. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_66_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 246.383 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Коробка А. В. 
Технологія застосування преміксів різного складу у свинарстві [Електронний ресурс] / А. В. Коробка, Т. М. Рак, О. К. Бітлян, Т. М. Конкс // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2018. - № 3. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2018_3_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 370.264 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Бітлян О. К. 
Зміна якісних показників преміксів у процесі зберігання [Електронний ресурс] / О. К. Бітлян, О. І. Кравченко, Т. С. Кодак, А. О. Онищенко, Т. М. Конкс // Свинарство. - 2020. - Вип. 74. - С. 105-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2020_74_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.615 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського